Де у Львові не працюють світлофори? Оновлено

2607 0
Через планові відімкнення електроенергії сьогодні, 1 грудня, у Львові не кількох перехрестях не працюють світлофори. Зокрема, знеструмлені світлофорні об’єкти на перехрестях Хмельницького – Ковельська, Липинського – Промислова та Липинського – Торф’яна.
Фото: inpoli.com

Фото: inpoli.com

Коли подадуть електроенергію і увімкнуть світлофори наразі невідомо, повідомив tvoemisto.tv начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

«Через те, що ПАТ «Львівобленерго» з 1 грудня запровадило графік вимкнення електроенергії, на цих ділянках не працюють світлофори. Спочатку світло планували вимкнути з 9:00 на 2 години, пізніше у «Львівобленерго» змінився наказ на триваліший час відімкнення, тож невідомо доки світлофори не працюватимуть. Якщо трансформаторні підстанції знеструмлюються не тільки мешканці житлових будинків чи підприємства не матимуть електроенергії, а й вимикаються світлофори», - пояснив він.

Також через ремонті роботи у Львові  не працюють світлофори на перехресті вулиць  Вулецька – Зелена, додав Мирослав Туркевич.

Нагадаємо, через аварію на електромережах частина Шевченківського району залишилась без води, знеструмлено насосну станцію «Янівська».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!