Ситуація на дорогах Львова. На Сихові зупинилися 11 трамваїв

4824 0
У зв’язку з негодою, виникли затримки у русі на всіх трамвайних та тролейбусних маршрутах.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

На Сихівському мості сьогодні, близько 11.00 год зупинилися трамваї. Станом на 11.30 год уже вишукувалися 11 трамвайних вагонів, у напрямку вулиці Вернадського. Станом на 14.00 год вони досі не відновили рух.

Читайте також: Що не так із львівськими трамваями «Електрон» і чому звернути увагу на це треба вже

У ЛКП «Львівелеткротранс» кажуть, що причиною стали замети на колії. За словами прессекретарки підприємства Ольги Мельник, через негоду затримки виникли у русі на всіх трамвайних та тролейбусних маршрутах.

Читайте також: Через складні метеоумови в аеропорту «Львів» скасовують рейси 

Нагадаємо, на Львівщині, через складні погодні умови та інтенсивні снігові замети, Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежила рух вантажного автомобільного транспорту. Також через негоду у Львівському аеропорту скасовують рейси. До 14.00 год летовище не прийматиме рейсів, тут розчищають злітну смугу.

У мерії закликали установи та компанії перевести працівників на дистанційну роботу, деякі школи Львова перейшли на дистанційне навчання. Також мешканців попросили за можливості не пересуватися приватним транспортом.

Синоптики прогнозують сьогодні вдень хуртовини, ожеледицю та налипання мокрого снігу. Температура у другій половині дня знизиться до 3-8 градусів морозу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!