Ситуація на дорогах Львова: на вул. Кульпарківській провалився асфальт. Фото

4068 2
Сьогодні, 6-го січня, у Львові через обвал асфальту на вулиці Кульпарківській ускладнюється рух.
фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

На вулиці Кульпарківській провалився асфальт та утворилася яма з водою. Про це поінформувала речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій. «Вулиця Кульпарківська, 156: ми виявили яму з водою, яка підмиває ґрунт та збільшується. Обгородили місце події та повідомили відповідні служби», – йдеться у повідомленні.

Рух транспорту на вулиці Кульпарківській тимчасово ускладнений. Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Читайте також: У Львові планують змінити організацію руху на двох кільцевих перехрестях

Додамо, на 6-9 січня, у Львові прогнозують значне зниження температури та ожеледицю на дорогах. Водіїв застерігають: варто залишати власний транспорт вдома, а якщо все ж таки виїжджати на дороги, то бути максимально обережними й дотримуватися рекомендацій руху при ускладненні погодних умов. 

 


Читайте також:
6 Січня, 2017 10:08
Львів'янин Забудовник - Карпатбуд
6 Січня, 2017 10:05
Львів'янин За таке має бути кримінальна відповідальність комунальників і забудовника, який там збудував будинок і розбив ту дорогу під час будівництва!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!