Ситуація на дорогах Львова: на вул. Підвальній зупинилися трамваї

2161 0
На вул. Підвальній зупинився трамвай №7.

Через зупинку трамвая №7 на вул. Підвальній не можуть проїхати решта трамваїв у сторону площі Митної. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Ймовірно це сталося через технічні несправності. На цьому місці також зупинився трамвай №5 та ще один трамвай №7.

Радимо водіям та пасажирам електротранспорту планувати свій маршрут заздалегідь.

Читайте також: Забрати у водія готівку. Дем’ян Данилюк про африканський транспорт Львова

Нагадаємо, 6-го вересня через дощ зупинилися всі трамваї ЛьвоваВ. о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Білий пояснив, що у Львові є кілька локацій, де система дощової каналізації не встигає відводити воду. Через це вода піднялася на критичний рівень і могла потрапити на електричні частини керування.

«Трамвай живиться контактною мережею 600 вольт. Для безпеки пасажирів та уникнення нещасних випадків у Львівелектротрансі прийняли рішення вимкнути струм контактної мережі», – пояснив Андрій Білий.

Разом із департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР «Львівелектротранс» уже розробив план дій, щоб таких ситуацій більше не повторювалося.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!