Ситуація на дорогах Львова: на вулиці Варшавській провалився люк

1402 0
У Львові біля будівлі Укрпошти, що на вулиці Варшавській, 54 провалився каналізаційний люк. В результаті на дорозі утворилась яма. Про це повідомляють у спільноті Варта-1.
фото: варта-1

фото: варта-1

У Львові на вулиці Варшавська, 54 провалився каналізаційний люк.

Як розповів Tvoemisto.tv майстер по ремонту ЛКП «Варшавське - 407» Ігор Захарков, у їхню службу ніхто не повідомляв про цей інцидент. Тож жодною інформацією вони не володіють.

Проте, за словами Ігора Захаркова, поряд ведуться будівельні роботи, тож можливо, обвал каналізаційного люку, міг відбутись через них.

«Люди пікетують проти тієї забудови, що проводиться поряд, адже немає ніякого механізму дій у проведенні робіт. Проте, про обвал каналізаційного люку нас ніхто не інформував. Виїдемо на місце події й з’ясуємо в чому причина», - розповідає майстер.

Tvoemisto.tv радить водіями та пішоходам бути обережними на даній ділянці дороги.

 

Нагадаємо, що сьогодні з 8:00 до 17:00 для проїзду транспорту обмежили вул Татарську.

Розмовляла Мар’яна  Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!