Ситуація на дорогах Львова: не працюють світлофори на трьох вулицях

1874 0
Сьогодні, 9-го серпня, у Львові не працюють три світлофори через ремонтні роботи.
Фото: перехрестя вулиць Липинського-Замарстинівська

Фото: перехрестя вулиць Липинського-Замарстинівська

Як розповів для Tvoemisto.tv інженер відділу оперативного реагування Львівавтодору Жмінко Андрій Володимирович, світлофори на перехресті вулиць Стрийська-Наукова та Липинського-Замарстинівська не працюють через ремонтні роботи Львівобленерго. Робота світлофорів має відновитися до кінця дня.

На перехресті вулиць Городоцька-Озаркевича світлофор не працює через аварійну ситуацію. Зараз там проводять невідкладні роботи. Роботу світлофора також планують відновити до кінця дня.

Читайте також: 4 будинки Львова – без гарячої води. Коли відновлять

Також Андрій Барилко додав, що працівники оперативного реагування вже попросили у поліції забезпечити безпеку руху.

Речниця ГУНП у Львівській області Світлана Добровольська розповіла для Tvoemisto.tv, що на перехресті вулиць, де не працюють світлофори, не стоять регулювальники через відсутність потреби. За її словами, водіям достатньо керуватися знаками.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!