Ситуація на дорогах Львова: під час марафону ситуативно перекривають рух

3279 0
Сьогодні, 23-го квітня, у Львові за підтримки управління молоді та спорту та спортивного клубу «Ультра» відбувається 21-кілометровий пробіг «VII Львівський напівмарафон».
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Нагадуємо, в рамках напівмарафону проводять благодійний забіг на 4 кілометри «Біжу заради Іринки», метою якого є збір коштів на лікування дівчинки, котра хворіє на нейробластому 3 стадії (рак), інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Півмарафон стартував з центру міста – від Оперного театру – о 10:00 і пролягає: проспектом Свободи, вулицями Пекарською, Мечнікова та Левицького до центральної алеї парку Погулянка. На шляху прямування колони бігунів ситуативно на 10-15 хв перекривають рух транспорту.

Читайте також: У Львові розпочнуться ремонтні роботи вулиць Староєврейської та Братів Рогатинців 

Очікується, що перший етап змагання – забіг на 4 км – закінчиться до 11:00, а учасники основного забігу фінішують до 13:00. Кінцева точка обох маршрутів знаходиться на початку центральної алеї парку Погулянка.

Участь у півмарафоні можуть взяти всі повнолітні мешканці Львова, професіонали й аматори бігу з інших міст та іноземці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!