Ситуація на дорогах Львова: серйозна ДТП на Шота Руставелі

4442 0
Сьогодні, 18 вересня, станом на 9:17 на перехресті вул. Шота Руставелі - Костомарова трапилася ДТП, через яку сильно ускладнений рух на цій ділянці дороги.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомляє радіо "Львівська хвиля", на цій ділянці дороги автобус збив двох дівчат. Наразі очікують на приїзд швидкої допомоги. Рух тарнспорту ускладнений на вул. Шота Руставелі та Франка.

За даними Яндекс.Заторів, ускладнений рух на початку вул. Городоцької (тут поламався автобус), просп. Чорновола, на перехрестях вул. Княгині Ольги - Сахарава та Шевченка - Левандівська. Рівень заторів оцінюють у 6 балів  з 10.

Також від сьогодні з 8:00 і до 1 жовтня перекривають на ремонт вул. О. Кульчицької на ділянці від вул. С. Петлюри до вул. Насінної.

Станом на 9:50 ускладнений рух на кульці Володимира Великого - Кульпарківська, повідомляють очевидці. 

ТЕГИ: ДТП, затори

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!