Ситуація на дорогах Львова: смертельна ДТП на Коновальця

8624 0
У Львові на вулиці Євгена Коновальця, 28 автомобіль «Лада Самара» влетів у припаркований на узбіччі легковик «Renault Megane». Таксист із «дев’ятки» помер на місці, а його пасажирка відбулась незначною травмою.
Фото Львівського порталу

Фото Львівського порталу

За словами працівників ДАІ, які прибули на місце ДТП, про причину зіткнення наразі говорити зарано. Водій автівки помер на місці пригоди. В ДАІ не виключають, що таксист втратив свідомість за кермом, інформує Львівський портал.

Сама пасажирка повідомила, що в цей час її увага була прикута до мобільного телефону, тому вона не може достеменно пояснити, що трапилось. «Ми їхали вулицею Євгена Коновальця, коли водій збільшив швидкість. Я підняла голову, аби попросити його їхати повільніше, але в цей момент вже відбулося зіткнення. Він мертвий, а я дивом залишилась жива», – розповіла молода жінка.

Варто додати, що у жінки лише травма лобної ділянки голови. Медики надали їй першу медичну допомогу та відпустили додому.

Також відомо, що водія припаркованого «Renault Megane» на момент зіткнення не було в салоні автомобіля. Він повернувся до своєї автівки вже після ДТП.

Фото Львівського порталу


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!