Ситуація на дорогах Львова: Стрийська паралізована через ДТП і футбольний матч

2099 0
Сьогодні, 5 вересня, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Стрийській ускладнився рух.
фото: www.business.ua, zaxid.net, fakty.ictv.ua

фото: www.business.ua, zaxid.net, fakty.ictv.ua

Нині на вулиці Стрийській поблизу торгового центру «Кінг Крос» сталося ДТП, – повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv. Затор підсилюється також тим, що велика кількість авто зараз їде в напрямку до стадіону «Арена Львів», де сьогодні збірна України з футболу зіграє проти збірної Білорусії. Матч розпочнеться о 19.00 годині. Радимо водіям бути уважними, а усім, хто планує відвідати матч, – планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, що для зручності львів’ян і гостей міста, які планують потрапити на матч, у місті їздитимуть шатл-баси. Від пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка (просп. Червоної калини, 81) до автовокзалу курсуватимуть шатл-баси в період з 17.00 до 19.00 год. Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 год. автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до пл. Є. Петрушевича та до кінетеатру. ім. О. Довженка.

Читайте також: Матч збірної України з футболу у Львові. Де подивитись?

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», а саме: тролейбуси № 3, 20, 25, та маршрутні автобуси № 3А, 10, 25, 40 –  працюватимуть у режимі робочого дня.

Ті, хто не має квитків, зможуть подивитися гру по телевізору. Трансляція матчу здійснюватиметься на каналах «Україна» та «Футбол 1».

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!