Ситуація на дорогах Львова: центр міста – у заторах

1965 0
Сьогодні, 19 серпня, на центральних вулицях Львова утворилися значні затори.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

Через ремонті роботи на проспекті Свободи, центр Львова останнім часом кілька разів на день перетворюється на суцільний затор. Нині корки утворилися на вулиці Личаківській, Підвальній, Винниченка та площі Митній. У заторах і приватні авто, і громадський транспорт, – інформує спільнота «Варта 1» на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: 5 вулиць Львова, які цього тижня непроїзні

Нагадаємо, 8 серпня стартували роботи з реконструкції проспекту Свободи – на ділянці від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного. Непроїзним для транспорту він буде орієнтовно до 1 жовтня. Через ремонтні роботи перехрестя пр. Свободи – вул. Гнатюка від 15 серпня до 20:00 год. 10 вересня перекрите для руху. Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!