Ситуація на дорогах Львова: центр міста заблокований через приїзд Порошенка. Фото

29526 2
На проспекті Свободи з обіду перекрили рух, на інших вулицях проїзд значно ускладнений.
Фото: Іван Савицький / Facebook

Фото: Іван Савицький / Facebook

На проспекті Свободи перекрили рух транспорту через приїзд Петра Порошенка. О 18:00 він має виступити на площі перед оперним театром у межах передвиборчої кампанії, повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

На інших вулицях у центральній частині Львова проїзд значно ускладнений. Крім того, частина тролейбусів змінила маршрут руху через приїзд президента. За повідомленням патрульної поліції Львівщини, автобуси 1А та 6А тимчасово мають кінцеву зупинку на площі Різні, 3А, 5А та 47А їхатимуть через вулицю Підвальну замість проспекту Свободи, 4А має кінцеву зупинку на площі Галицькій, 9 та 114 їхатимуть по вулиці Городоцькій замість Дорошенка.

На проспекті Свободи вишикувалися десятки спецавто поліції, військові вантажівки та спецавтобуси. Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, для охорони порядку також викликали нацгвардійців.

За словами кореспондента Tvoemisto.tv, усіх, хто хоче потрапити на проспект Свободи, перевіряють правоохоронці. Територію біля Оперного театру, де і розташована сцена для виступу президента, з усіх сторін оточена спецтехнікою та бійцями Нацональної гвардії. 

Раніше Tvoemisto.tv у патрульній поліції Львова повідомляли, що інформації про можливі обмеження чи перекриття руху на проспекті Свободи через приїзд президента у правоохоронців немає. Речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій додала, що поліцейські здійснюватимуть супровід згідно з чинном законодавством, як і завжди у подібних випадках. На проспекті Свободи вони охоронятимуть публічний порядок і, в разі необхідності, регулюватимуть рух, як і під час будь-яких заходів у Львові.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, з містом обмеження руху не узгоджували, а на зміну руху електротранспорту повпливало Управління державної охорони.

У коментарі Tvoemisto.tv речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська повідомила, що інформацію про кількість правоохоронців не розголошують, але їх достатня кількість, аби забезпечити безпеку людей під час публічного заходу.

«Очікується, що участь у цих заходах візьме значна кількість людей, тому для їхньої безпеки, публічного порядку і запобіганню правопорушень правоохоронці проводять необхідні заходи», – сказала Світлана Добровольська.

Додамо, що наразі Петро Порошенко перебуває у Стрию, до Львова він має приїхати орієнтовно о 18:00. Зранку у Стрию перевіряли інформацію про замінування місць, які мав відвідати президент. У результаті повідомлення виявилося неправдивим.

Фото Андрія Костюка та з Facebook-сторінок Івана Савицького,
Андрія Садового і Нацкорпусу Львівщини


Читайте також:
28 Березня, 2019 20:12
Бандіт228 Нехай по скайпу свої промови виголошує, стільки незручностей для людей із-за одного розжирілого корупціонера
28 Березня, 2019 16:13
8000860 Нераби рогаті, забули як Порох кепкував з Януковича з приводу перекритих доріг, і як кричав, що в цивілізованих країнах ніхто не перекриває рух для Президента?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!