Ситуація на дорогах Львова: тимчасово не курсує тролейбус №24

1629 0
Вантажна машина обірвала контактну мережу в районі вул. Бузкової.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Вантажна машина обірвала контактну мережу в районі вул. Бузкової (бічна вул. Зеленої, біля ТЦ «Арсен»), через що тимчасово не курсує тролейбус №24. На місце події прибула поліція та працюють ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс», повідомляє прес-служба ЛМР.

«Обірвало приблизно 200 м контактної мережі. Тому тролейбус №24 тимчасово не курсує. На місце події прибула поліція. Також зараз ремонтні служби ЛКП «Львівелектротранс» працюють над встановлення мережі. Орієнтовно ще годину триватимуть роботи. Після завершення робіт тролейбус №24 виїде на маршрут», – розповів Володимир Забавський, начальник служби диспетчеризації та організації руху ЛКП «Львівелектротранс».

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з ліквідацією аварійної ситуації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!