Ситуація на дорогах Львова: на Володмира Великого не працюють світлофори

1697 0
Станом на 12:33 2 грудня у Львові на всій вул. Володимира Великого не працюють світлофори. Люди хаотично перебігають дорогу, ускладнюючи рух транспорту, повідомили tvoemisto.tv очевидці.
Фото: vk.com

Фото: vk.com

Станом на 12:00 2 грудня у Львові на площі Соборній та на початку вул. Франка утворився трамвайний затор. Трамваї не курсують в сторону від центру. Причина затримки руху невідома, повідомили tvoemisto.tv очевидці. Через трамваї ускладнений рух міського транспорту на площі Соборній та на вул. Франка.

Нагадаємо, у понеділок, 1 грудня, у Львові ввели в дію аварійні графіки вимкнень електроенергії. Через це у тих районах міста, де споживання електроенергії перевищувало норму, світло хаотично вимикали. І навіть на деяких великих перехрестях вимикали світлофори. 

Зранку світлофори не працювали на перехрестях вулиць Липинського-Богдана Хмельницького, вулиці Куліша-проспекту Чорновола, вулиць Любінської-Окружної.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!