Ситуація на дорогах Львова: 2 ДТП, не курсують трамваї. Оновлено

2529 1
Вранці у вівторок, 18 листопада, у Львові спостерігається ускладнений рух на кількох ділянках. Зокрема, близько 8:30 в бік площі Франка по вулиці Вітовського та від центру не курсують трамваї, вони стоять у заторі.

Затор утворився через ДТП на площі Франка, відтак, трамваї стоять у два боки. Не курсують через затор трамваї №1, 3, 4, 5, та 9.

Cкладно проїхати проспектом Чорновола в бік центру, а також на кільці на Привокзальній, повідомили в ефірі радіо Львівська хвиля. Також ускладнений рух біля Янівського кладовища – на перетині вулиць Шевченка та Левандівської.

Також близько 8:40 складно проїхати від вулиці Кульпарківської до вулиці Виговського та до Наукової – через ДТП на перетині Кульпарківської-Наукової.

Читайте також: У Львові повністю відкрили для проїзду вулицю Куліша


Читайте також:
18 Листопада, 2014 09:46
ааа Чому ніхто не займається ситуацією з заторами з переповненими маршрутками. Щодо політики - кожен має свою думку, а коли приходиться розгрібати справи в свому місті - то нікого нема. Задовбало все
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!