Ситуація на дорогах Львова: вул. Фурманська – непроїзна

1780 0
Сьогодні, 9 серпня, у Львові через неправильно припарковане авто ускладнюється рух на вулиці Фурманській.
фото: focus.lv

фото: focus.lv

Нині на вулиці Фурманській, яка сполучає проспект Свободи з вулицею Городоцькою, ускладнився рух. Як інформує кореспондент Tvoemisto.tv, причиною затору стала неправильно припаркована атівка, яку зараз забирає евакуатор. Поліція на місці. Однак проїзд автотранспорту у цій частині Львова нині неможливий.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на двох кільцевих перехрестях. Візуалізація

Нагадаємо, від початку 2016 року у Львові за неправильне паркування оштрафували майже 12 тисяч водіїв. Деяким із них постанову про накладення адміністративного стягнення вручили повторно. Насправді ж порушників – набагато більше, адже чимало людей отримують від інспекторів поліції лише усне зауваження. Де у Львові найчастіше паркуються з порушеннями? Якими штрафами за це карають? А також куди скаржитися мешканцям, які натрапляють на неправильно припарковані автівки? – читайте у матеріалі: А де я маю стати?! 20 місць у Львові, де водії порушують правила паркування. Фото

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!