Ситуація на дорогах Львова: затор із трамваїв на Сихівському мості

1997 0
Трамваї розвертаються на Угорській та їдуть назад у центр.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

У напрямку Сихова, поблизу зупинки «Угорська» зупинилися трамваї маршруту №8. Затор розтягнувся до Сихівського моста. Трамваї, які їдуть із центру – розвертаються на кільці на Угорській та їдуть назад. Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, причиною простою трамваїв є ДТП, яке сталося о 8:30 на перехресті вулиці Угорської та проспекту Червоної Калини. Оформлення тривало майже 40 хв, тож трамвайний рух відноили по 10:00. 

На перетині вулиць Саксаганського та Франка о 9:40 сталася ще одна аварія, яка спричинила трамвайний корок. У зв’язку з цим, трамваї маршруту №8 курсують до Академії Мистецтв. Трамвайний маршрут №1 курсує за рухом маршруту №9, а трамвайний маршрут №3 тимчасово курсує по Городоцькій у напрямку пл. Двірцевої. Прогнозований час усунення перешкоди у русі громадського електротранспорту – 50 хв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!