Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Пасічній. Оновлено

1711 0
Сьогодні, 20 листопада, станом на 9:30 на перехресті вул. Пасічна - Вашингтона трапилася ДТП, через це рух транспорту на цій ділянці ускладнений.
Фото: thesundaytimes.co.uk

Фото: thesundaytimes.co.uk

Станом на 8:56 складно проїхати на вул. Лисенка та Героїв Майдану (колишня вул. Гвардійська), повідомляє радіо "Львівська хвиля". Ускладненй рух транспорту на вул. Стрийській та Франка.

За інформацією Яндекс.Заторів складно проїхати також на просп. Чорновола в сторону центру  і на вул. Шевченка на перехресті з Левандівською.

Нагадаємо, сьогодні у Львові погрішиться погода - очікуються місцями сильні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, а також ожеледь, подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

Водіїв закликають бути максимально обережними за кермом, обов’язково враховувати погодні та дорожні умови, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, не перевищувати швидкість, уникати ризикованих маневрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!