Ситуація на дорогах Львова: затор на Сихові та Любінській

1563 0
Станом на 9:00 год. затор на Сихівському мості від дитячої поліклініки. Також, у зв’язку з ДТП біля повороту на вул. Кульчицької, утворюється затор в сторону вул. Любінської
фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

Про це інформує Варта-1.

Нагадаємо, у зв’язку з початком капітального ремонту шляхопроводу на проспекті Червоної Калини (на вул. Хуторівка), від учора, 8 лютого, і до 15 квітня цього року рух транспорту тут буде обмежено. Окрім того, у Львові розпочали роботи з будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вул. Угорській. У зв’язку з цим рух транспорту на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Угорської буде обмежено до кінця квітня цього року.

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, 14 грудня на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!