Ситуація на дорогах Львова: затор на вул. Личаківській та Тролейбусній

1693 0
У Львові на вулиці Личаківській утворився великий затор – від площі Митної і до військового госпіталю. Також станом на 17:55 затор утворився на перехресті вулиць Тролейбусна - Рубчака. За даними "Трафік Люкс", на цьому перехресті трапилася ДТП.

Як інформує кореспондент Tvoemisto.tv, водії, що стоять у заторі на вул. Личаківській скаржаться на некоректну роботу, так званого, "розумного світлофора".

Крім того, за даними Яндекс.Затори, станом на 15:30 значне скупчення автомобілів на вулиці Зеленій (від водоканалу ­­– в напрямку центру), вулиці Шота Руставелі,   вулиці Городоцькій та Коперника і проспекту Чорновола  – в напрямку центру, а також кільце та ділянка дороги і районі вул. Степана Бандери, Городоцької та Чернівецької. Загалом ситуація з заторами у Львові оцінюється у 6 балів.

ТЕГИ: затори

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!