Ситуація на дорогах Львова: затори у місті

1883 0
Одразу чотири затори уторилися у місті. У напрямку з Сихова до Нового Львова, на площі Митній в сторону центру, а також на вул. Городоцькій та на Левандівці.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Станом на 8:30 год утворився затор на Сихові, також затор на площі Митній.Про це повідомляють у спільноті Варта-1..

На мості з Сихова в сторону Нового Львова утворився затор через перекриття кількох смуг.

Зокрема, як повідомляє радіо «Львівська хвиля», утворився затор на площі Митній в сторону центру. Водіям радять оминати дану ділянку.

Трамвай №2 тимчасово курсує за зміненим маршрутом. З вул. Генерала Чупринки транспорт повертатиме на вул. Вітовського - вул. Івана Франка - пл. Митна - вул. Личаківська - вул. Пасічна (кінцева). У зворотньому напрямку трамвай курсує без змін.

Також автомобілі стоять у заторі на вул. Городоцькій (зі сторони цирку до церкви св. Анни).

Зокрема, у зв'язку з ДТП, тягучка уторилася на вул. Левандівська в сторону Янівського цвинтаря

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, 14 грудня на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!