Політична реклама

Ситуація на дорогах Львова: зранку трапилося дві ДТП

1474 1
Сьогодні зранку, 22 травня, станом на 8:50 на вулицях Львова трапилося дві ДТП, через які утворилися затори.

Як повідомляє радіо "Львівська хвиля", ДТП тапилася на перехресті вулиць Виговського - Патона, через ДТП на цій ділянці дороги практично заблокований рух транспорту. У ДТП фура зіткнулася з легковим автою. Відтак, водіїв Львова просять об'їжджати це перехрестя по вул. Городоцькій та Окружній.

Нагадаємо, на цій ділянці дороги часто утворюються затори через ремонт моста на львівській об'їзній дорозі. 

Ще одна ДТП трапилася на вул. Кульпарківській біля дорожнього кільця, інформує радіо "Львівська хвиля". Водіям міста радять оминати цю дорогу по вул. Любінській. 

За інформацією Яндекс.Заторів у Львові на цю годину також важко проїхати на вул. Шевченка біля Янівського кладовища, на вул. Городоцькій біля повороту на вул. Сяйво, та на перехресті вулиць Городоцька - Бандери. Рух на дорохах міста щільний,ю півень заторів оцінюють у п'ять балів.


Читайте також:
22 Травня, 2014 09:29
Сергій Немає у Львові перехрестя Городоцька - Бандери
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!