Ситуація на дорогах: на вул. Бандери – затори, на Франка стоять трамваї

1454 0
Наразі у Львові значно ускладнений рух на вул. Степана Бандери у напрямку руху від вул. Коперника. Водії пов’язують виникнення заторів вздовж усієї вулиці із перекриттям руху на площі святого Юра.
фото: focus.lv

фото: focus.lv

Як повідомлялося, від сьогодні площа Святого Юра перекрита для руху. Там  розпочалися роботи з впорядкування пл. св. Юра. Зокрема, ремонтники мінятимуть аварійні інженерні мережі. У зв’язку з цим площа буде закрита для руху транспорту. Також буде внесено зміни у схеми руху громадського транспорту. На час проведення дорожньо-ремонтних робіт зі змінами курсуватимуть міські автобусні маршрути №2А, 15, 33, 38, та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Крім того, зупинився рух трамваїв на вул. Івана Франка в районі перетину зі вул. Зеленою. Наразі причина зупинки невідома. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!