Ситуація на дорогах: рух на Городоцькій відновлено

2429 0
Під ранок комунальники вивезли сміття, яким обурені жителі перекрили дорогу
Фото: група "Варта-1" у соцемережі

Фото: група "Варта-1" у соцемережі

Рух транспорту на вулиці Городоцькій біля заводу «Сільмаш» відновлено, розповіли Tvoemisto.tv  у прес-службі Львівської міської ради. Кілька годин тому працівники комунальних служб прибрали «шлагбаум» зі сміття та вивезли його.

Читайте такожСитуація на дорогах: «сміттєві» перекриття вулиць Львова поширюються 

Як повідомлялося, учора жителі кількох мікрорайонів Львова перекривали дороги, вимагаючи вивозу сміття з переповнених контейнерних майданчиків. Зокрема, до ночі перекривали рух по вулиці Володимира Великого, на перехресті Рубчака-Тролейбусної та на Городоцькій. Раніше з тієї ж причини перекривали дорогу жителі вулиці Володимира Великого.

Читайте такожНа вулиці Княгині Ольги у Львові перекривали дорогу через невивезене сміття 

Учора міський голова Львова Андрій Садовий вкотре заявив про критичну ситуацію з вивозом побутових відходів з міста. За його словами, сміття зі Львова вивозити нема куди. Не допомогли й перемовини з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!