Ситуація на дорогах: «сміттєві» перекриття вулиць Львова поширюються

3071 1
Жителі ще кількох мікрорайонів Львова перекрили автомобільні шляхи, вимагаючи вивезення сміття з переповнених майданчиків.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Зокрема, вулицю Городоцьку перекрили у двох місцях – біля будинку №207, поблизу «Сільмашу», а також біля АЗС WOG на Городоцькій, 288, інформує депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у групі «Варта-1» в соцмережі «Фейсбук».

Також за його даними, перекрито автодорогу на перехресті вулиць Тролейбусної та Рубчака.

Читайте також: На вулиці Княгині Ольги у Львові перекривали дорогу через невивезене сміття 

Як повідомлялося раніше, близько 19:00 люди зупинили рух по вулиці Володимира Великого, 35. Пікетувальників обурило те, що в їхньому районі не вивезли повністю сміття.

Водіїв просять обминати проблемі ділянки автодоріг.

Як повідомлялося, у Франківському районі міська влада вирішила додатково залучити перевізників до вивозу відходів через неодноразове перекриття доріг мешканцями Львова 


Читайте також:
9 Червня, 2017 00:52
Микола Я живу в будинку 102 на вулиці Княгині Ольги, біля якого відбувався так званий "протест жителів", два дні тому. Так що хочу сказати, цей "протест" організували люди не з нашого мікрорайону, заїжджі артисти які відпрацьовували гроші і було їх біля десятка. А не півсотні чи сотня, про що казали в новинах, люди які зібрались на переході 70% зіваки які просто дивились на цей перформанс і ще 20-30% протестували якраз проти так званих сміттярів, що заважали руху громадського транспорту (особливо трамваїв). Навіть був момент коли двоє военных на деякий час розігнали цих проплачених "тітушок". З чим я повністю згоден, хочуть протестувати проти сміття на їдуть до будинку Садового і там викидають привезене сміття. Один інтересний факт, біля нашого будинку 102 сміття було горою, тоді ніхто не протестував, а якраз тиждень тому його повністю прибрали, вдень "протесту" баки для сміття теж були пусті, тому "протестувальники" привезли звідкись сміття і порозкидували на переході, явно для картинки для телебачення. Проблема з сміттям в місті є, але це не протест, а політичний піар не більше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!