Ситуація на дорогах Львова. У центрі міста ускладений рух

1963 0
Найбільш завантаженими є вулиці Городоцька, Замарстинівська, Левандівська та Личаківська.
Фото ілюстративне: УНН

Фото ілюстративне: УНН

Сьогодні, 1 вересня, у центральній частині міста, а також на виїзді сформувалися затори. Найбільш завантаженими є вулиці Городоцька, Івана Франка, Замарстинівська, Левандівська, Личаківська та проспект Чорновола. 

Згідно з мапою Google Maps радять оминати вулиці Замарстинівську, Городоцьку, Личаківську, проспекті Чорновола, Коперника, Івана Франка, Героїв Майдану, Левандівську, Винниченка, Кубійовича, Зелену, Генерала Чупринки. Значні затори сформувалися у Львові також на вулиці Шевченка, Академіка Сахарова та місцями на Стрийській.

Незначні затори також сформувалися на в'їздах до Львова. Зокрема, на Кільцевій дорозі від Рясного до вулиці Городоцької та при в'їзді до міста з боку Сокільник. 

Стежити за актуальною картою заторів можна за посиланням

Читайте також: Як зменшити затори на Сихові

Додамо, що, за оперативними даними, що надходять до системи щосекундно, можна дізнатися орієнтовну довжину заторів, тягнучки. Автошляхи позначені різними кольорами в залежності від ситуації на дорозі: зелений (проїзд вільний, заторів немає), жовтий (дорога майже вільна), червоний (тягучка), темно-червоний (затор, корка).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!