Ситуація на дорогах: в ДТП біля Львова дві особи загинули і п’ятеро травмованих. Оновлено

14308 0
Неподалік села Чишки на трасі «Київ-Чоп» зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Дві особи загинули та п’ятеро отримали травми різного ступеня важкості в зіткненні вантажівки і легкового автомобіля на об’їзній автомобільній дорозі Львова біля села Чишки Пустомитівского району.

Читайте також: На Вулиці Княгині Ольги Сталася ДТР: трамваї не курсують

Як поінформували Tvoemisto.tv  у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, ДТП трапилося приблизно о 19.15.

Користувачі соцмереж повідомляють, що через аварію на трасі в бік села Чишки утворився затор, який рухається дуже поволі. Також вони закликають водіїв оминати цю ділянку автодороги.

Оновлено: За даними поліції, число жертв зросло до трьох. Водій ВАЗа і один з його пасажирів загинули на місці події, а ще один пасажир легковика помер у лікарні. Точне число постраждалих, які зазнали травм, поки не встановлене, кажуть в поліції. Раніше інформували про п'ятьох осіб.

Попередньо встановлено, що участь у ДТП взяли три транспортні засоби, які рухалися однією смугою руху. Мікроавтобус «Мерседес спринтер» вдарив легковий автомобіль ВАЗ, який від удару влетів у вантажівку ДАФ. Унаслідок цього легковик опинився затиснутий між «бусом» та вантажівкою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!