Ситуація на дорогах:у Львові зіткнулися шість автомобілів

4483 0
На Городоцькій у ДТП потрапили дві маршрутки і чотири легкові автомобілі.
Фото: Варта 1

Фото: Варта 1

Дорожньо-транспортна пригода за участі шести транспортних засобів трапилася на вулиці Городоцькій у Львові поблизу цирку. За попередніми даними, аварію спричинила одна з маршруток, яка виїхала на зустрічну смугу.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, всі шість транспортних засобів зазнали механічних ушкоджень, ніхто не постраждав.

Читайте також: Ситуація на дорогах: масові затори на вулицях Львова

За даними поліції, на водія однієї з маршруток склали протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг і тд.

Натомість на двох інших водіїв патрульні склали постанови за порушення статі 126 Кодексу про адміністративні правопорушення – (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!