Ситуація на дорогах Львова: ДТП на перехресті Зелена-Бузкова

2222 0
Сьогодні, 01 квітня, у Львові на перехресті вулиць Зеленої та Бузкової трапилась ДПТ. Нині там значно ускладнений рух.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Про це інформують у спільноті «Варта 1».

У зв'язку із ДТП утворився затор із боку мікрорайону Сихів. Ма місці пригоди працює поліція. Рух вулицею Зеленою значно ускладнений. Водіям радять оминати цю ділянку дороги.

Tvoemisto.tv радить оминати дану ділянку дороги.

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської.

14 грудня 2015 року на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!