Ситуація на кордоні із Польщею стабілізувалася: черг немає

4920 0
Сьогодні, 19 червня, у пунктах пропуску на кордоні із Польщею відсутні черги. Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України Західний кордон.

Як інформують прикордонники на офіційній сторінці у Фейсбук, станом на ранок 19 червня львів’яни можуть перетинати кордон із Польщею без перешкод.

Нагадаємо, 16 червня, на кордоні з Польщею утворилась черга із 1 630 автомобілів. В. о. начальника Львівської митниці Володимир Шокало зазначив: «Ситуація склалася через те, що на рівні міністерства фінансів Польщі вирішується питання про ліквідацію митниць і приєднання їх до податкових інспекцій. Польські митники таким чином борються за свої права. Вони влаштували так званий «італійський страйк», коли митні процедури здійснюються максимально прискіпливо і  в максимально допустимих часових межах. 20 червня має засідати Уряд Польщі, під час якого буде вирішуватися питання щодо подальшої діяльності польських митних служб». Львів’ян закликали відтермінувати поїздки до Польщі

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!