Ситуація на кордоні з Польщею: черг немає

4356 0
Сьогодні, 6 липня, на кордоні з Польщею у пунктах пропуску немає черг. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України Західний кордон.

Черги перед пунктами пропуску із Польщею станом на 08:00 годину:

Республіка Польща:

“Угринів” – 0

“Ягодин авто” – 0

“Устилуг” – 0

“Рава-Руська” – 0

“Грушів” – 0

“Краковець” – 0

“Шегині” – 0

“Смільниця” – 0

Нагадаємо, за фактами блокування заїзду-виїзду на автодорогах біля пунктів пропуску на українсько-польському кордоні на Львівщині відкрито кримінальні провадження.

Додамо, учора, 4 липня, на Львівщині мешканці заблокували дорогу у Грушеві, де є пункт пропуску з Польщею. Зранку там перекрили дорогу 10 автомобілів. У такий спосіб люди висловлювали своє невдоволення через тимчасові зміни в перетині кордону. Адже від учора майже на місяць Польща призупинила малий прикордонний рух для українців.

До таких же дій вдалися і люди в Раві-Руській та Шегинях, там мешканці безупинно ходили по пішохідному переході, блокуючи рух транспорту. У Раві-Руській автомобіль на польській реєстрації, намагаючись прорватися через протест, в’їхав у натовп людей, постраждало троє чоловіків.

Додамо, відновити малий прикордонний рух Польща обіцяє 2 серпня.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!