Ситуація на вулицях Львова. Місто зупинилось у заторах

7598 1
Найбільш паралізованими є початок проспекту Чорновола, вулиці Городоцька, Підвальна, Винниченка, Коперника, Личаківська, проспект Свободи, Шевченка, Кульпарківська.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Через погіршення погодних умов Львів зупинився у заторах. Ускладнення руху фіксують на всіх магістральних вулицях міста.

Читайте також: Скільки мільярдів Львів втрачає у заторах

Згідно з мапою заторів Google Maps, найбільш паралізованими є початок проспекту Чорновола, вулиці Городоцька, Підвальна, Винниченка, Коперника, Личаківська, проспект Свободи, Шевченка, Кульпарківська. Стежити за актуальною картою заторів можна за посиланням

Додамо, що сьогодні синоптики попереджають про ускладнення в русі через погіршення погоди, зокрема хуртовини, туман та дощ.

Уночі, якщо опади будуть значними, на кількох магістральних трасах Львівщини заборонять рух вантажівок.


Читайте також:
23 Грудня, 2019 19:57
666 ...та то автовласники поспішають заплатити (нарешті)податки до держбюджету ... така радість одначе очікує на пенсіонерів і інших "нахлєбників" ... то ж, дай Боже , щоби вони (автовласники) і завтра-післязавтра ( та кожного дня ) отак поспішали ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!