Sziget назвав одного з хедлайнерів фестивалю

1710 0
Музичний фестиваль Sziget продовжує дивувати масштабами зіркових гостей. Відтак, хедлайнером Дня 0 стане одна з найбільш успішних і талановитих співачок сучасності – Rihanna. Фестиваль відбуватиметься 10-17 серпня в центрі Будапешта.
Фото: szigetfestival.com.ua

Фото: szigetfestival.com.ua

28-річна ікона музики Rihanna – наймолодша артистка, яка видала 14 синглів, що миттю посіли перші рядки чартів, отримала 8 Grammy Awards і 12 Billboard Music Awards. Її найочікуваніший альбом «Anti» вийшов цього року і вже отримав схвальні відгуки. Хіти Rihanna на найпопулярнішому відео-плеєрі було прослухано 8 мільярдів разів.

Лайн-ап цьогорічного Sziget ще формується. Серед вже анонсованих артистів Muse, Sia, Noel Gallagher, Crystal Castles, Bring Me The Horizon, Sigur Rós, The Last Shadow Puppets, David Guetta, The Neighborhood і багато інших.

12 серпня на Europe Stage відбудеться виступ українців Brunettes Shoot Blondes. Нові імена буде оголошено зовсім скоро, як і захопливу різноманітну немузичну програму Острова.

Для тих, які прагнуть потрапити на сам фестиваль, ще мають можливість купити квитки за знижкою. Вони доступні до 5 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!