Політична реклама

Таємний аптекар кличе маленьких львів'ян на безкоштовну екскурсію

1461 0
В неділю, 1 червня, музей «Таємна аптека», що на площі Соборній,1, запрошує дітей на безкоштовні екскурсії, які будуть проводитись щогодини з 10:00 до 20:00.
Фото:bibliolitolodb.blogspot.com

Фото:bibliolitolodb.blogspot.com

«На відвідувачів чекає цікава та пізнавальна розповідь про історію фармацевтики, перегляд відеофільму про Таємного аптекаря та маленькі приємні несподіванки. Така екскурсія розширить кругозір дитини, спонукатиме її розвивати у собі допитливість й у майбутньому, можливо, допоможе обрати професію», – зазначили організатори, інформує прес-служба Львівської міськради.

Довідка:

"Таємна аптека" – перший у Львові інтерактивний музей фармації, що розташований у підвалі однієї з найдавніших аптек Львова – аптеки "Під Угорською короною", на площі Соборній,1. Ще у 1772 році тут заснували аптеку «Під Угорською короною». Минулого року приміщення реставрували і воно увійшло до однієї із українських фармакологічних мереж. А головною особливістю аптеки «Під угорською короною» є те, що під час ремонтних робіт було вирішено використати її підвальні приміщення для створення справжнього інтерактивного музею фармації.

Під час екскурсії діти і дорослі довідаються вражаючу історію про останнього алхіміка світу, дізнаються несподівані факти про грандіозні винаходи фармацевтів та ексклюзивні пігулки для щастя гуртом та в роздріб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!