Таїланд продовжить видавати українцям візи без консульського збору

1789 0
Але про запровадження безвізового режиму наразі не йдеться – рішення ще не набрало чинності.
Фото: eurabota.ua

Фото: eurabota.ua

Уряд Таїланду продовжив дію рішення про скасування збору за оформлення віз для громадян низки країн, зокрема – й українців. Про це пише місцеве видання bangkokpost.com.

Нагадаємо, тайський уряд ухвалив рішення про скасування консульського збору для українців та громадян інших країн 15 листопада. Воно мало завершитись 13 січня. Продовжили його дію до 30 квітня.

Читайте також: Які щеплення потрібно зробити перед поїздкою за кордон. Деталі

Скасування консульського збору, втім, стосується лише туристичних віз терміном на 15 діб, що видаються в аеропорту. Раніше за отримання цих віз треба було сплатити близько $60.

Також консульський збір за цей тип візи скасований для власників паспортів Андорри, Бутану, Болгарії, Китаю, Кіпру, Ефіопії, Фіджі, Індії, Казахстану, Латвії, Литви, Мальдівів, Мальти, Мавританії, Папуа – Нової Гвінеї, Румунії, Сан-Марино, Саудівської Аравії, Тайваню та Узбекистану.

Читайте також: Поради від МЗС усім, хто їде у відпустку за кордон

Додамо, 22 листопада Президент Петро Порошенко повідомив про запровадження безвізового режиму з Таїландом. Проте наразі це рішення не набрало чинності. Про дату, відколи українці зможуть не турбуватись про візу для 30-денного перебування в Таїланді, повідомлять окремо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!