На правах реклами

Таїна ночі у клубі Split. Як у Львові відкривали новий нічний клуб. Фото

4368 3
Хедлайнеркою вечірки стала нідерландська виконавиця Єва Сімонс.
Фото: Split

Фото: Split

7 грудня у Split Club Lviv відкрили ще один простір для відпочинку – нічний клуб. Тепер гості клубу Split зможуть відпочивати не тільки у фьюжн-ресторані закладу, шоу-барі чи караоке, а й відвідувати яскраві вечірки від закордонних та українських виконавців.

Перед входом у клуб красувалася експозиція нової моделі Porsche 911 Carrera 4S, а відвідувачів пригощали вишуканими закусками, гарячими стравами з м’яса та морепродуктів, десертами власного виробництва й свіжими фруктами.

Фуршет довершили запрошені бармени з відомих київських закладів та з-за кордону, які пропонували гостям класичні коктейлі та елітні напої. У просторі самого клубу та на барі ресторану гості могли замовити собі й унікальні авторські коктейлі. Серед них: коктейлі без цукру, напої трендового напрямку Low ABV (ті самі, що довзоляють всю ніч залишатися в тонусі), авторські інтерпретації класичних коктейлів.

Рівно о 23:00 розпочалось яскраве шоу на честь відкриття. Простір нічного клубу офіційно відкрили для гостей. Його створили на місці попереднього ресторану та кальянної зони Split. Творці закладу повністю перепланували приміщення та змінили інтер’єр.

Із вінтажного ресторану вийшов просторий і сучасний простір для нічного відпочинку. Тут подбали про комфортне і практичне зонування закладу. Основну лаундж-зону зі столиками розмістили паралельно до танцполу, головної сцени і двох довжелезних барних стійок. Завдяки цьому, де б не перебували гості (на танцполі, за баром чи у зоні для відпочинку) складається відчуття, ніби перебуваєш в епіцентрі вечірки.

Шарму і таємничості закладу, безумовно, додає темний інтер’єр у стилі лофт. Його прикрасили незвичним скульптурними елементами у формі людських голів та тканинами із зображенням сяючої павутини. Такі дизайнерські рішення лише додали таємничості та мистецької естетики. Досить темний інтер’єр збалансували професійним клубним освітленням та яскравим оздобленням барних стійок клубу.

Хедлайнеркою вечірки стала нідерландська виконавиця Єва Сімонс. Вона добре відома за кордоном завдяки своїм хітам у стилі електро-поп. Її харизматичний виступ умить заповнив танцпол та лаундж-зону навпроти головної сцени. А продовжив святкування популярний електронний дует Stage Rockers.

Творці закладу планують привозити до клубу якомога більше талановитих українських та закордонних артистів. Тут прагнуть розвивати музичні смаки аудиторії та пропонувати дійсно унікальний клубний досвід.

Нічний клуб довершує задум власників Split – об’єднати в одній будівлі різноплановий відпочинок. Гості закладу впродовж одного вечора можуть відвідати яскраву вечірку в нічному клубі, скуштувати авторські страви у ресторані, побачити еротичну виставу у шоу-барі чи заспівати улюблений хіт у караоке.

У клубі уважно ставляться до комфорту й безпеки гостей. Саме тому на вході закладу працює фейс-контроль, а впродовж вечора за порядком стежить охорона. Творці нового нічного клубу Split вірять, що їм вдасться творити культуру нічних розваг. Зокрема, знайомити львів’ян і туристів з новими закордонними виконавцями, розвивати гастрономічні вподобання гостей та поширювати високий рівень сервісу.

Нічний клуб працює з четверга по неділю з 22:00 до 6:00.


Читайте також:
28 Січня, 2020 16:31
Павло Цікаво хто дозволив в памятці архітектури ввалити екрани замість вікон.
12 Грудня, 2019 15:32
666 ... казали мама , казали тато -- вночі тре спати , а не отої "культури" набиратися ... це коли дитинці ще 20-ти років нема і воно десь має тата і маму разом із їхніми казаннями ... та от в 30-ть років така "дитинка" заскавчить -- ".. тре таки було тата-маму послухати .." ... то не я придумав ... то люди про наше життя-буття давно розказали ... Слава Україні ! ...
12 Грудня, 2019 13:26
666 ... який "товар" , такі й "покупці" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!