Політична реклама

Таксистів Львова штрафуватимуть за хаотичні стоянки

1564 0
На вулицях Львова спостерігаються масові скупчення легкових автомобілів з ознаками таксі на ділянках, прилеглих до тротуарів, відтак власників таксомоторних парків і приватних таксистів просять очікувати пасажирів лише на відповідних стоянках.

Внаслідок цього ускладнюється проїзд, створюються затори, що в свою чергу несе загрозу  безпеці дорожнього руху та підвищенню аварійності, - повідомляє прес-служба управління Укртрансінспекції у Львівській області.

Закон передбачає, що водій таксі зобов`язаний здійснювати посадку пасажирів в порядку черги на стоянці таксі, а посадка громадян здійснюється на стоянках таксі, на шляху прямування, або ж на замовлення. Тобто, водіям таксі заборонено здійснювати очікування пасажирів на ділянках вулиць та автодоріг, які не входять до мережі стоянок таксі.

Державні інспектори Управління Укртранінспекції у Львівській області посилять контроль за виконанням вимог законодавства про автомобільний транспорт щодо перевезення пасажирів на таксі.

У разі виявлення порушень до перевізників та до водіїв будуть застосовуватися заходи адміністративного впливу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!