Танго із Мар'яною Савкою. У Львові відбудеться оригінальне музичне шоу

1246 0
На львів'ян чекає мікс пристрасті.
Фото із івенту у Фейсбук

Фото із івенту у Фейсбук

Цієї неділі, 21 лютого, о 17.00 год у Львові відбудеться концерт тріо «Мар’яничі» і можна буде вперше побачити музичну виставу «Фаду. Історія в стилі танго». 

«Чуттєва лірика, вихор емоцій, музика у стилі танго, блюзу, босанови – перенесуть із концертного залу на берег далекого океану, де Мар’яна Савка, Юрко Романів, Сергій Гурін зіграють свої найкращі композиції й озвучать найглибші переживання. Історія жінки і чоловіка, розказана мовою синтезу жанрів, та концентрація пристрасті чекає на вас. А ще в програмі сюрпризи! Один з них – це танго від Мар’яни Савки і львівського танґеро Левка Батога», – йдеться в анонсі концерту.

Зйомки «Фаду» відбулися у кількох локаціях: поблизу Одеси на узбережжі Чорного моря, у київському кабаре «GASTRO TEATRO» та у Львові на літньому майданчику Свічкової мануфактури

Довідка від організаторів

Фаду – це стиль традиційної португальської музики, це особливий стан любовної туги, де пристрасть межує із самотністю, а шум океанічних хвиль зливається із мелодіями. Улюблені пісні і нові від Тріо «Мар’яничі», запальне танго і спека південних країн – саме те, що потрібно на краю зими для тих, хто хоче зігрітися, насолодитися доброю музикою і компанією.

Тріо «Мар’яничі» – творчий експеримент Мар’яни Савки, Сергія Гуріна й Юрка Романіва. Їхні композиції – мікс сучасної поезії та музики у жанрі блюзу, танго, босанови. У репертуарі тріо близько 30 авторських композицій. Існують понад два роки.

  • Мар’яна Савка – фронтвумен гурту, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» письменниця, перекладачка, актриса, перформерка, художниця;
  • Юрко Романів – музичний керівник гурту, аранжування і клавішні;
  • Сергій Гурін – акустична гітара, аранжування.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!