Колишній заступник голови ЛОДА Тарас Грень знову очолив управління юстиції

2451 0
Тарас Грень повернувся в органи юстиції.
Фото: Galnet.fm

Фото: Galnet.fm

Керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції призначили Тараса Греня. У його підпорядкування буде перебувати три західні області України, а саме: Львівська, Рівненська, Волинська. Про це Тvoemisto.tv  повідомив Тарас Грень. 

Тарас Грень уже працював на посаді керівника управління юстиції у Львівській області упродовж 2018-2019 років. За освітою він – юрист. Після 20 років адвокатської роботи став помічником міністра юстиції. Він очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області із серпня 2018 року до 11 лютого 2019 року. Після цього працював начальником юридичного управління апарату адміністрації, а із вересня 2019 року був заступником голови Львівської ОДА. 

Нагадаємо, що наприкінці 2019 року Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції очолив 27-річний Юрій Добош – львів'янин, випускник ЛНУ ім. Івана Франка, який жив і працював в Києві, був юристом юридичної фірми «Василь Кісіль і партнери», а також претендував на посаду заступника тодішнього голови ЛОДА Маркіяна Мальського.

У червні 2020 року його звільнили з посади, тоді виконувачем обов'язків начальника став Богдан Антощук. Добош же заявляв, що його звільнення пов’язане із тим, що він заблокував корупційні схеми у державній виконавчій службі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!