Таїланд тимчасово скасував консульський збір для українців

1312 0
Консульський збір становить близько 53 євро.
Фото: eurabota.ua

Фото: eurabota.ua

Із 15 листопада по січень 2018-2019 років українці зможуть відвідувати Таїланд без оплати консульського збору. Про це повідомляє посольство України в королівстві Таїланд.

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз у 2018 році. Перелік країн

Уряд Таїланду ухвалив рішення, за яким громадяни України впродовж двох місяців зможуть отримати туристичну візу після прибуття терміном на 15 днів без стягнення консульського збору, який становить 2000 тайських бат (53,08 євро).

Загалом Таїланд скасував консульський збір для іноземців з 21 країни, серед яких Андорра, Бутан, Болгарія, Китай, Кіпр, Ефіопія, Фіджі, Індія, Казахстан, Латвія, Литва, Мальдіви, Мальта, Мавританія, Папуа-Нова Гвінея, Румунія, Сан-Марино, Саудівська Аравія. Очікується, що ініціатива допоможе збільшити турпотік на 30%.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!