Те, що змінює місто. Львів'ян запрошують на міський конкурс стартапів

1918 0
Три дні форуму, 24-26 травня, в Tech Startup School будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів.

Прогресивні особистості, що виходять за межі можливого і створюють неможливе. Люди з новими поглядами та без стереотипів. Вони доводять, що все в наших руках. Про це все на форумі!

Міський конкурс стартапів щороку проводять у рамках заходу «Інноваційна весна». Це важлива подія від Львівської міської ради, яка відкриває світ інновацій та підприємництва для містян.

Три дні форуму, 24-26 травня, в Tech Startup School будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів.

Концепція події:

  • Конкурс Startup Pitching, на якому молоді винахідники зможуть «продати» свою ідею та виграти грошовий грант. Основними фокусними сферами проектів є: фінансові, харчові технології, біотех та відкриті дані.
  • Учасники конкурсу матимуть 5 хвилин для того, аби переконати журі з компаній, університетів, стартапів, що їхня ідея є дійсно корисною, можливою для масштабування та монетизації, та є унікальною.
  • Стартапери мають можливість розповісти місту свою ідею, познайомитись з інвесторами та знайти гроші на реалізацію своєї мрії.

Основними фокусними сферами є фінансові, харчові та біотехнології, відкриті дані. Після реєстрації відберуть команди-учасники, які будуть пітчити уже на заході 24-25 травня.

Дедлайн: 17 травня

Взяти участь у конкурсі стартапів та розповісти свою ідею можна за посиланням.

Читайте також: Як реалізувати свій проект за кошти громадського бюджету. Досвід Сихова

Науково-технологічна виставка, яку можуть відвідати львів’яни та жителі області та познайомитись із інноваційними новинками, а це близько до 50 винаходів – від робототехніки до штучного інтелекту. Виступи від інноваторів, підприємців та стартаперів у рамках NovaTalking та лекторій про технології. Учасники зможуть надихнутися та дізнатися реальні деталі побудови стартапів та поїздок у США. 

Візьміть участь у науково-технологічній виставці і покажіть, що інновації це круто за посиланням.

Контактні особи: 

Яна Руденко, 093 700 67 94, [email protected]

Орест Фільц, 068 068 17 51, [email protected]

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!