У Львові проведуть безкоштовні тренінги для жінок у складних ситуаціях. Як долучитись

2035 0
Курс від театру Domus і Центру «Жіночі перспективи» складатиметься із трьох занять, наберуть три групи учасниць.
Фото: Театр Domus/Facebook

Фото: Театр Domus/Facebook

Львівський театр Domus і Центр «Жіночі перспективи» розпочинають проект «Жіночі історії: дозволю собі сказати». Про це ідеться на сторінці театру у Facebook.

У межах проекту відбудеться серія безкоштовних тренінгів, учасниці яких створять п’єсу за мотивами живих історій.

До участі в проекті запрошують жінок, які ️стали жертвами домашнього або будь-якого іншого насилля, постраждали внаслідок війни або протиправних дій, стали жертвами цькування на підставі сексуальної орієнтації, релігії або інших факторів приналежності.

Читайте також: Мама прибирає, тато заробляє. В Україні дослідили, як чоловіки ставляться до жінок

Охочі долучитись до проекту мають заповнити анкету учасниці за посиланням. Тренінг складатиметься з трьох занять, присвячених опрацюванню важких ситуацій, з якими стикались жінки.

«Ми навчимо вас ставитись до того, що відбулось, як до однієї зі своїх ролей у житті, а головне, покажемо, як повернутись до нормального життя, коли "виставу" вже зіграно. Техніки акторської гри мають на меті допомогти людині пережити драму і дають натхнення. Тож пропонуємо вам долучитись і отримати нові цікаві знання та навички», – кажуть організатори.

Читайте також: Відтепер за домашнє насильство можна потрапити за ґрати на 2 роки

Перше заняття тренінгу для трьох різних груп відбудеться 24, 26 і 28 березня відповідно.

Нагадаємо, театр Domus створений у Львові у 2016 році з ініціативи Наталії Меньшикової та Дениса Федєшова на кошти організаторів та всіх охочих долучитися до створення театру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!