Театр Лесі проведе благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

974 0
Організатори планують зібрати кошти на два дрони для ССО
Фото умовне

Фото умовне

6 грудня в театрі Лесі Українки відбудеться благодійний аукціон до Дня Збройних Сил України. Метою проекту є збір коштів на два дрони для ССО.

Джерело: пресслужба театру Лесі

Лоти, які будуть виставлені на аукціон, — ексклюзивні, адже вони створені або перероблені руками акторів та акторок і команди театру Лесі.  На аукціоні також виставлять два таємних лоти, які розіграють за будь-який донат.

«Ми підготували лоти власними руками, сформували культурну програму. Усі ці зусилля спрямовані на те, аби зібрати кошти на два дрони DJI Mavic 3. Вони потрібні ССО, які працюють на Бахмутському напрямку, де зараз точаться дуже запеклі бої», — каже режисера та логістка волонтерського штабу театру Світлана Ілюк.

На відвідувачів заходу чекає також музичний концерт. Участь в ньому візьмуть гурти «А-А», «Без назви», «Nazva». Подія відбудеться 6 грудня о 18:00. Вхід вільний, але за попередньою реєстрацією за посиланням.

Нагадаємо, що благодійному аукціоні в Чикаго продали дві картини, які раніше передали зі Львівщини. Захід організувала Українська медична асоціація Північної Америки. Аукціон відбувся 3 грудня.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!