Львівський театр виступить на міжнародному фестивалі, який відкриє російський режисер

1267 0
У театрі заявляють, що їм важливо підкреслити присутність України і гучно заявити свою позицію.
Фото: театру

Фото: театру

13 липня театр Лесі Українки зі Львова виступить на міжнародному Авіньйонському фестивалю, із новою прем'єрою Imperium delenda est. Про це повідомили на сторінці театру. 

«Україна зазвичай залишається поза увагою цього фестивалю. Тому, зараз, коли Авіньйонський фестиваль відкриває російський режисер Кіріл Серебренніков, нам важливо гучно заявити про свою позицію і підкреслити присутність України на міжнародній театральній сцені», — йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, вистава Imperium delenda est – це перша театральна робота театру, яка з'явилася після 24-го лютого. 

«Це актуальний проєкт про те, що нам усім болить зараз. Тут музичні номери і сучасна поезія, сповіді та прокльони і навіть один мертвий москаль. Все, як ніколи актуально», —  додали театрали.

Довідково

Авіньйонський фестиваль (Festival d'Avignon) – це найбільший театральний фестиваль світу, що відбувається щороку у липні у цьому французькому місті. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!