Театр танцю Madrin покаже у Львові благодійну виставу про Майдан

3175 0
У четвер, 6 листопада, у львівському театрі ім. Марії Заньковецької о 19:30 відбудеться документальна інтерактивна танцювальна вистава «Цукрова Незалежність» присвячена пам’яті Небесної Сотні. Частина коштів, зібраних з квитків будуть спрямовані на забезпечення життєдіяльності військових.

Кращий балет Західної України, театр танцю Madrin до 10-тої річниці своєї діяльності створив п'яту ювілейну сольну виставу, яку присвятив пам’яті Небесної Сотні, повідомляють організатори. На сцену вийдуть танцюристи Madrin серед яких учасники ТП «Танцюють Всі», «Майданс», «Х-Фактор», «Хочу у Віа Гру», «Шанс», а також танцюристи інших колективів, студенти профільних ВУЗ-ів, зокрема. 
У виставі глядач побачить хореографію європейського рівня, покладену на пісні українських виконавців. Театр танцю занурить глядачів в події минулої осені-зими, тож півторагодинне шоу буде сповнене емоцій. 
«Вистава тяжка, але Ви вийдете із залу натхненні, гарантуємо! Не бійтеся брати із собою дітей, сюжет вистави їх не зачіпить, але краса хореографії пробудить любов до мистецтва. Постановка сповнена цікавих малюнків, складних акробатичних трюків та несподіваних танцювальних рішень», - кажуть постановники.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!