Театр «Воскресіння» кличе львів’ян на святкові вуличні вистави

3773 0
До Дня Львова театр «Воскресіння» підготував одразу дві вистави, які відбудуться у суботу та неділю 7-8 травня.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

7 травня о 20:30 год на площі біля ТЦ «Форум» відбудеться театралізоване дійство «Мода», організоване театром «Воскресіння». 25 акторів братимуть участь у постановці. А також у ході вистави буде використано ходулі та піротехнічні сцени.

9 травня з 21:00 до 22:00 год традиційно для львів’ян та гостей міста на площі перед Театром опери та балету пройде вулична вистава «Глорія».

Під етномузику вісім персонажів на ходулях творять феєричне дійство, пов’язане із ритуалом вогню. Спочатку були птахи, потім з`явилися люди, потім було весілля, діти, потім з`явилося золото та з`явився вогонь, який почав розривати і спалювати все добре, чисте і духовне в людях, шукаючи золото. Ці вічні теми червоною лінією проходять у виставі «Глорія». Вистава заворожує пластикою акторів. Сцени апокаліпсису відбуваються жорстко та в шаленому ритмі. Фінал вистави доповнюється піротехнічними сценами під супровід етнічної музики Буковини та Гуцульщини. Після апокаліпсису знову повертається радість та світло людського життя на Землі.

Сценарій та музичне оформлення – Заслужений діяч мистецтв України Ярослав Федоришин.

Режисер – Заслужена артистка України Алла Федоришина.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!