Театр «Воскресіння» запрошує львів’ян на вуличну виставу

2540 0
Сьогодні, 10 березня, о 19:00 год. біля входу у Львівський академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться вистава «Сни за Кобзарем» від Львівського духовного театру «Воскресіння».

Вистава відбуватиметься в рамках проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Вистава несе собою образ квітучої, палаючої України очима Тараса Шевченка. Сцена поставлена за його віршами. Тривалість вистави – 1 година.

Нещодавно, в Оперному театрі імені Соломії Крушельницької, відбулось урочисте відкриття Чемпіонату світу з шахів серед жінок. По завершенню урочистої частини, для львів’ян та гостей міста, на площі перед Оперним театром театралізоване дійство показали артисти театру «Воскресіння».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!