Політична реклама

«Тебе шукає робота!», - 15 травня у Львові пройде Ярмарок вакансій

1334 0
15 травня у Львові на проспекті Свободи відбудеться ярмарок вакансій «Тебе шукає робота!». Про це розповів в.о. директора Львівського обласного центру зайнятості Василь Буртник.

За словами Василя Буртника, участь у цьому заході візьме 90 працедавців, серед яких 20 – ІТ-компаній. Поки що працедавці не подали остаточної цифри, скількох працівників вони шукатимуть, але вже є вакансії із заробітною платою у 8 тис. грн. Однак, за останні місяці лише ІТ-компанії шукали 200 фахівців, тому, на думку в.о. директора центру зайнятості, на ярмарку буде не менше вакансій.

Як розповів директор ТзОВ «Ерікполь» Орест Коссак, цього року взяли на роботу 25 програмістів і потрібно ще стільки ж.

«ІТ галузь готова вдвічі збільшити обсяг своїх послуг до 2015 року», - розповів він. Це означає, що потрібно буде збільшувати кількість працівників.

Ярмарок розпочнеться о 11.00.

Проте в ІТ-компаніях, за його словами, знайти роботу можуть не лише програмісти, а й філологи і менеджери. Майже всіх нових працівників доводиться ще додатково навчати. На це йде від 3 до 6 місяців.

Нагадаємо, у Львові проводився ярмарок вакансій для осіб з особливими потребами. Також у місті відбувався Інженерний ярмарок вакансій, повідомляє ZAXID.NET.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!