Політична реклама

Техніка для прибирання снігу у Львові готова на 100% – Олійник

1353 0
У Львові вже готова техніка для прибирання снігу. Про це 10 листопада під час звіту про підготовку міста до зими розповів в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Володимир Олійник.

Чиновник зазначив, що прибиральна техніка уже повністю готова і вона зможе забезпечити усі потреби міста. Для цієї техніки також вже забезпечений відповідний запас бензину, а також заготовлено 10 тис. тонн піско-соляноїсуміші для прибирання та очищення доріг.

Також В. Олійник додав, що відповідальними за розчищання взимку доріг від снігу у місті будуть районні адміністрації Львова, які й укладатимуть відповідні угоди з виконавцями робіт.
 
Джерело: Гал-інфо
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!