Політична реклама

Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць

2515 1
Пакет HD телебачення, що включає 8 каналів, коштуватиме львів`янам 40 грн щомісяця. Про це "Твоє місто" повідомили представники українського провайдера кабельного телебачення й Інтернету "ВОЛЯ".

Для того, щоб отримати доступ до пакету «ВОЛЯ HD» у Львові, потрібно мати телевізор із підтримкою MPEG-4 і HD-формату. Їх, за словами представників компанії, у Львові вже є близько 50-80 тисяч.

"Цей телевізор повинен мати вбудований тюнер, який підтримує кабельне телебачення. І для того, щоб остаточно підключитись до цього телебачення, отримати цей пакет, потрібно звернутися у «Волю», отримати CAM -модуль", - повідомив директор львівської філії компанії «ВОЛЯ» Микола Музала. 

Вартість такого модуля складає 299 грн. А пакет «ВОЛЯ HD» - обійдеться у 40 грн щомісяця. Втім, якщо замовити пакет у квітні чи травні, то можна дивитися до трьох місяців безкоштовно. А абоненти ВОЛІ, які вже мають CAM-модулі, зможуть дивитися hd-канали у промо-режімі до кінця травня. Також із середини квітня абоненти, які підключають пакет «ВОЛЯ HD», зможуть взяти в користування нові HD-тюнери. 

 


Читайте також:
5 Квітня, 2012 13:06
пилип о, то тепер зможемо футбол в HD дивитися! треба перевірити, поки халяву обіцяють :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!